Doctor Who Sonic Screwdriver color: #; transition: 0.6s; -moz-transition: 0.6s; -webkit-transition: 0.6s; -o-transition: 0.6s; } h3.post-title a:hover { text-decoration:none; color: #6E6E6E; transition: 1.5s; -moz-transition: 1.5s; -webkit-transition: 1.5s; -o-transition: 1.5s; } a { display: inline-block; position: relative; padding-bottom: 3px; } a:after { content: ''; display: block; margin: auto; height: 2px; width: 0px; background: transparent; transition: width .7s ease, background-color .7s ease; } a:hover:after { width: 100%; background: #c9c9c9; } h3.post-title{ text-align:center; } .date-header { text-align:center; } .post-footer { text-align: center; } h3.post-title a:link { text-decoration:none; color: #000000; transition: 0.6s; -moz-transition: 0.6s; -webkit-transition: 0.6s; -o-transition: 0.6s; } h3.post-title a:hover { text-decoration:none; color: #A4A4A4; transition: 1.5s; -moz-transition: 1.5s; -webkit-transition: 1.5s; -o-transition: 1.5s; } img { margin-top: -6px; margin-bottom: -6px; } .widget { margin: 5px 0 0 0; } .header-outer { margin-left:100px; } .footer-outer { border-top: none; margin-top: -100px; } .footer-outer { border-top: 0px; } .blog-pager { background: none; } .comments .comment-block { background-color: #F2F2F2; border: 10px solid #F2F2F2; border-radius: 40px; -webkit-border-radius: 15px; -moz-border-radius: 15px; -khtml-border-radius: 15px; } .content-inner {border-radius: 100px;} .post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img, .BlogList .item-thumbnail img { padding: 0px; background: #ffffff; border: 0px solid #eeeeee; -moz-box-shadow: 1px 1px 5px rgba(0, 0, 0, .0); -webkit-box-shadow: 1px 1px 5px rgba(0, 0, 0, .0); box-shadow: 1px 1px 1px rgba(0, 0, 0, .0); } ::-moz-selection { color:#000000; background: #F78181; } ::selection { color:#000000; background: #F78181; } border: 0px; -webkit-border-radius: 999px; -moz-border-radius: 999px; -khtml-border-radius: 999px; border-radius: 999px; } .content-inner {border-radius: 100px;} .date-header {display :none !important;} h3.post-title{margin-top: -30px;} #Attribution1 {display: none;} .header-outer {margin-left:100px;} .avatar-image-container, .avatar-image-container img {width: 40px !important;max-width: 40px !important;height: 40px!important;max-height: 40px !important;padding: 0!important;margin: 0px 0px 0px 0px;border: 0px;-webkit-border-radius: 999px;-moz-border-radius: 999px;-khtml-border-radius: 999px;border-radius: 999px; } -->

Kuka on tonyannu? Who is tonyannu?

★ Olen 16-vuotias tyttö, joka tykkää hyvästä musasta, kavereista, lukemisesta, piirtämisestä, tv-sarjoista, kauhu-, scifi- ja fantasialeffoista, nukkumisesta ja shoppailusta. Mut löytää instagramista nimellä annuuu1 twitteristä nimellä tonyannu ja tumblrista nimellä endlessroar.

// I'm a 16 years old girl who enjoys listening to a good music, hanging out with friends, reading, drawing, watching TV-series and horror-, scifi- and fantasy movies, sleeping and shopping. You can also follow me on instagram (annuuu1), on twitter (tonyannu) or on tumblr (endlessroar).

★ Kuuntelen kaikenlaista sekalaista musaa, mutta pääasiassa perus rockia - vaikka myös monet muut genret uppoaa samaa vauhtia. Lempibändejä mulla on tällä hetkellä Muse, Fall Out Boy ja Hollywood Undead (P!ATD ja MCR on myös hyviä :D).
Tv-sarjat joita tykkään katsoa on Doctor Who, Supernatural, the Walking Dead, Heroes, New Sherlock, Broadchurch, Pretty Little Liars ja Arrow.

// I listen to all kind of various music, but mainly some ordinary rock - although other genres sink in just fine too. My favorite bands at the moment are Muse, Fall Out Boy and Hollywood Undead (P!ATD and MCR are also great :D)
TV-series which I enjoy watching are Doctor Who, the Walking Dead, Heroes, New Sherlock, Broadchurch, Pretty Little Liars and Arrow.

★ Bloggaan kaikenlaisista minua kiinnostavista asioista, sekä elämästäni yleensä. Jos kiinnostaa, liity ihmeessä lukijaksi! c:

// I usually blog about everything I'm attracted to, and about my life generally. If you're interested, go on and follow my blog! c:

lauantai 30. elokuuta 2014

Happy crying. Humany wumany.

ALL OF TIME AND SPACE,
EVERYWHERE AND ANYWHERE, 
EVERY STAR THAT EVER WAS.
WHERE DO YOU WANT TO START?



Tosiaan, viime postamisesta onki vierähtäny ihan kivasti aikaa hehehhe... :D Niitä mun lupailemia kuvia sieltä Powerparkista ei siis mulla nyt oo, joten ette saa kuvapostausta :( Ehkä keksin joskus jotain tuplasti siistimpää kuvattavaa hahah ;)
Koulu siis alko, niinku kaikki vähän liianki hyvin tietää, ja oon ollu sen takia paljon väsyneempi (ja nälkäsempi. Oikeesti, miks?!) ku yleensä. Ei oo oikeen tullu tehtyä mitään tässä viime viikkojen aikana, mutta katotaan jos reipastuisin c:

Niinku sanoin, koulu on vieny multa paljon aikaa ja energiaa. Mutta silti jaksaminen on riittäny uuden ihanan asian löytämiseen, alotin nimittäin muutama päivä ennen animeseminaaria (joka oli surkee) kattomaan Doctor Who'ta. Se on ihan täydellinen sarja, kaikki jotka tykkää scifistä ja sellasesta, kattokaa! Aikamatkailua, avaruusolentoja jne jne jne. Päähenkilö, Tohtori, on yksinkertasesti sanottuna ihan mahtava. Se on aika lailla päästään sekasin, omien sanojensa mukaan "mad man with a box", mutta silti älyttömän fiksu ja silleen. Tohtorin seurassa matkustaa yleensä ihmisnainen, joista niistäkin on jokainen ollu huippu. Eniten oon tykänny Rose Tyleristä (enkä voi vastustaa 10/Rose paritusta.....), mutta myös Amy Pond (Amelia Pond) ja Rory Williams oli ihania. Eikä tietenkään River Songia voi jättää mainitsematta, koska se on ihan varmasti mun lempihahmo heti Tohtorin jälkeen! :D
Netflixistä satuin löytämään 7 ensimmäistä kautta siitä, ja sopivasti kuulin että kaheksas kausi alkaa tv'stä 24.8. Ei tullu mitenkään kiire eikä mitään, pari viikkoo aikaa kattoo sellaset 104 jaksoa. Okei, nyt kun laskin ne, nii hyi kauhee niitä oli paljon! Mutta uskokaa tai älkää, ehin kattoo kaikki ajoissa. Hui. Ei ihme ettei mulla oo ollu mitään muuta elämää.
Ensimmäinen jakso kaheksannesta kaudesta tuli siis sillon viime viikon sunnuntaina, ja se oli ihan älyttömän hyvä! Tottakai kestää taas hetki ennen ku totun uuteen Tohtoriin, kun Matt Smithkin oli niin hyvä (lemppari on silti yhä David Tennant.....). Sitäpaitsi, se tän hetkinen näyttelijä, Peter Capaldi, on niin vanha. 


Myös Torchwood, DW'n spinoff, on tosi hyvä. Siinä on päähenkilönä kapteeni Jack Harkness ja sen tiimi. Se on siis vähän niinku DW, se vaan että siinä ei matkusteta ajassa. Mutta avaruusolentoja ja sellasia vastaan tapellaan senki eestä :D Se on jonkin verran raaempi ja vanhemmille ihmisille suunnatumpi kuin DW, mutta hyvä silti. 
Okei okei okei, tunnen itseni ihan nörtiksi, kun hehkutan koko ajan. Luultavasti myös mun porukat ja kaverit on ihan täynnä jo Tohtoria ja TARDISia (joka on siis niiden aikakone), mutta eiköhän mun höpinä nyt ala väheneen. Toivottavasti. 


No anyway, oon nyt hankkimassa elämääni takasin! Kävin maanantaina kampaajalla siistimässä tätä aina vaan enemmän ja enemmän ananasta muistuttavaa pehkoa. Leikkauksesta tuli ehkä vähän liian lyhyt, mutta eiköhän se siitä kasva. Luultavasti annan myös siilien kasvaa vähän tavallista pitemmiksi, ja katon sit että miltä sellanen perus lyhyt kampaus mulla näyttäis. 
Ja vihdoinki saan pakotettuu itseni lenkkeilemään, kun on kunnollinen syykin. Meillä on nimittäin sellanen söpö espanjanvesikoira hoidossa kuutisen viikkoa! En oo juossu kunnolla ku viimeksi ehkä keväällä, joten ensimmäinen lenkki oli sellanen vähän amatöörimäinen :D Kävin eilen pururadalla suunnilleen neljä kilsaa kiertämässä, ja sunnuntaina ehkä Jenican kanssa uusiksi. 

Ja kaiken muun tän lisäksi mun pitäis keksiä itelle TET-paikka, ja missä lie viihtyisin viikon? Oon tosiaan Sallan kanssa ajatellu sitä Fantasiapelejä, mutta katotaan. Kaupungille pitäis mennä kyseleen, mutta ei jostain syystä tuu käytyä siellä enää nii usein kuin keväällä. 
Ja myös kirppiksiä tekis mieli mennä kierteleen... vaikka ei mulla oo mitään mitä tarvin. Ehkä jotain lämpimämpiä paitoja talveksi, tyyliin huppareita ja sellasia.

Mut joo, ei sitä tiiä, jos innostuisinki taas uuesta sarjasta ja saisitte kuulla lisää hehkutusta. Miten olis Under the Dome, Supernatural, Sherlock, Almost Human... ?

- tonyannu



4 kommenttia: