Doctor Who Sonic Screwdriver color: #; transition: 0.6s; -moz-transition: 0.6s; -webkit-transition: 0.6s; -o-transition: 0.6s; } h3.post-title a:hover { text-decoration:none; color: #6E6E6E; transition: 1.5s; -moz-transition: 1.5s; -webkit-transition: 1.5s; -o-transition: 1.5s; } a { display: inline-block; position: relative; padding-bottom: 3px; } a:after { content: ''; display: block; margin: auto; height: 2px; width: 0px; background: transparent; transition: width .7s ease, background-color .7s ease; } a:hover:after { width: 100%; background: #c9c9c9; } h3.post-title{ text-align:center; } .date-header { text-align:center; } .post-footer { text-align: center; } h3.post-title a:link { text-decoration:none; color: #000000; transition: 0.6s; -moz-transition: 0.6s; -webkit-transition: 0.6s; -o-transition: 0.6s; } h3.post-title a:hover { text-decoration:none; color: #A4A4A4; transition: 1.5s; -moz-transition: 1.5s; -webkit-transition: 1.5s; -o-transition: 1.5s; } img { margin-top: -6px; margin-bottom: -6px; } .widget { margin: 5px 0 0 0; } .header-outer { margin-left:100px; } .footer-outer { border-top: none; margin-top: -100px; } .footer-outer { border-top: 0px; } .blog-pager { background: none; } .comments .comment-block { background-color: #F2F2F2; border: 10px solid #F2F2F2; border-radius: 40px; -webkit-border-radius: 15px; -moz-border-radius: 15px; -khtml-border-radius: 15px; } .content-inner {border-radius: 100px;} .post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img, .BlogList .item-thumbnail img { padding: 0px; background: #ffffff; border: 0px solid #eeeeee; -moz-box-shadow: 1px 1px 5px rgba(0, 0, 0, .0); -webkit-box-shadow: 1px 1px 5px rgba(0, 0, 0, .0); box-shadow: 1px 1px 1px rgba(0, 0, 0, .0); } ::-moz-selection { color:#000000; background: #F78181; } ::selection { color:#000000; background: #F78181; } border: 0px; -webkit-border-radius: 999px; -moz-border-radius: 999px; -khtml-border-radius: 999px; border-radius: 999px; } .content-inner {border-radius: 100px;} .date-header {display :none !important;} h3.post-title{margin-top: -30px;} #Attribution1 {display: none;} .header-outer {margin-left:100px;} .avatar-image-container, .avatar-image-container img {width: 40px !important;max-width: 40px !important;height: 40px!important;max-height: 40px !important;padding: 0!important;margin: 0px 0px 0px 0px;border: 0px;-webkit-border-radius: 999px;-moz-border-radius: 999px;-khtml-border-radius: 999px;border-radius: 999px; } -->

Kuka on tonyannu? Who is tonyannu?

★ Olen 16-vuotias tyttö, joka tykkää hyvästä musasta, kavereista, lukemisesta, piirtämisestä, tv-sarjoista, kauhu-, scifi- ja fantasialeffoista, nukkumisesta ja shoppailusta. Mut löytää instagramista nimellä annuuu1 twitteristä nimellä tonyannu ja tumblrista nimellä endlessroar.

// I'm a 16 years old girl who enjoys listening to a good music, hanging out with friends, reading, drawing, watching TV-series and horror-, scifi- and fantasy movies, sleeping and shopping. You can also follow me on instagram (annuuu1), on twitter (tonyannu) or on tumblr (endlessroar).

★ Kuuntelen kaikenlaista sekalaista musaa, mutta pääasiassa perus rockia - vaikka myös monet muut genret uppoaa samaa vauhtia. Lempibändejä mulla on tällä hetkellä Muse, Fall Out Boy ja Hollywood Undead (P!ATD ja MCR on myös hyviä :D).
Tv-sarjat joita tykkään katsoa on Doctor Who, Supernatural, the Walking Dead, Heroes, New Sherlock, Broadchurch, Pretty Little Liars ja Arrow.

// I listen to all kind of various music, but mainly some ordinary rock - although other genres sink in just fine too. My favorite bands at the moment are Muse, Fall Out Boy and Hollywood Undead (P!ATD and MCR are also great :D)
TV-series which I enjoy watching are Doctor Who, the Walking Dead, Heroes, New Sherlock, Broadchurch, Pretty Little Liars and Arrow.

★ Bloggaan kaikenlaisista minua kiinnostavista asioista, sekä elämästäni yleensä. Jos kiinnostaa, liity ihmeessä lukijaksi! c:

// I usually blog about everything I'm attracted to, and about my life generally. If you're interested, go on and follow my blog! c:

perjantai 3. lokakuuta 2014

forever, whatever

Moikkamoi! Huomasin tässä yks päivä, että mun läppärin uumeniin onki kertyny aikamoinen määrä ikivanhoja kuvia! Joten miksi ei, päätin tehä tällasen flashbackfriday -tyylisen postauksen.
Ja sanon nyt heti alkuun, että blurrasin kaikkien muiden kasvot paitsi omani :D Sen verran mitä kavereilta kyselin, ne ei kuulemma missään nimessä halua tänne mitään todisteita menneisyydestään... joten muut henkilöt saa pysyä anonyymeina.


!. Suunnilleen vuonna 2005 tai jotain sellasta, eli oon ehkä jotain kuus vuotta. Olin selvästikin hyvin tyylikäs jo pienenä ;).
2. Halloween suunnilleen vuonna 2011.
3. Ehkä vuodelta 2013. En tiiä mikä vaihe mulla oli sillon menossa, mutta meikit on kyllä jumalattomat. Hui.
Joo, nyt hoksasin että ei nää sittekään mene kovin aikajärjestyksessä, koska nyt hypätään taas taaksepäin :D mutta yritän suunnilleen.


"Hey I just met you, and this is crazy, but ya're one of my best friends, and I love you baby"
Kevät 2012 tai 2013, en kyllä yhtään oo varma :D Nää kaikki kuvat on otettu cittarissa, kun yritettiin olla piilossa jotakuta. En kyllä muista kuka se oli, ja ilmeistä päätellen piiloutuminen ei menny ihan putkeen, mutta muistan että tuo oli hauska päivä!



1. Vuoden 2012 tai 2013 kesältä. Oltiin viikonloppu mökillä, ja oli tosi lämmin! Hatuista huomaa, että varauduttiin hyvin auringonpistosta vastaan.  
Ja muutes, blurrasin kaverin kasvojen lisäksi oman suuni, koska mun hymy tässä oli ihan järkyttävä. Oikeesti. Uskokaa. 
2. Kreeta vuonna 2013. Rusketuin sen reissun aikana ihan älyttömästi, ja Julia jaksaa vieläkin siitä huomautella! 


1. Vuoden 2013 Oulun Zombiewalk. Tääkin tais olla vielä ennen kuin aloin värjäileen hiuksia, mutta kattokaa niitä! Hui kauhee, noita hiuksiahan riitti vaikka muille jakaa :D
2. Mun porkkanapäävaihe! Vuoden 2013 koulun joulujuhla. Jos joku muistaa sellasen vanhan postauksen missä kerroin sen vuoden esityksestä, nii mun piti sanoa japaniksi "hyvää joulua", ja sen takia asianmukanen pukeutuminen! 
Ja näistä kuvista huomaa myös mun venytyksen hitaan mutta varman kasvamisen :D Siinä mökkikuvassa näkyy 5-millinen pinkki puikko, kun tässä on ehkä 8- tai 10-millinen. 


1. Koulun joulupäättärit 2013.
2. Uusivuosi 2013. Taisin olla sillon yötä Julialla, siis sen uudenvuodenyön. Miks en muista yhtään mitä tehtiin sillon? Se talvi ainakin oli lämmin, joten oltiin varmaan melko pitkään ulkona. 


1. Miyavin keikan VIP-tilaisuus 14.3.2014. Muistan päivämääränki vielä! Mutta ei ihme, koska tuo päivä oli varmaan yks parhaista päivistä mun elämässä. Se ei tosin näy mun ilmeestä.......
2. Nää kuvathan alkaa olla jo aika uusia! Koulun kevätmessut 2014, tän vuoden keväänä siis. Toukokuu oli niin tuhottoman kylmä, että meillä kaikilla on tuossa kuvassa takit mekkojen päällä!


Hahaa, ja sit päästiinki nykyhetkeen! Tää on otettu ehkä pari viikkoo sitte koulun käytävällä ;) Jenicaa en jaksanu blurrata, koska tää on oikeesti hyvä kuva. Oikeesti. Jenica ei voi väittää vastaan. Mulla taitaa olla suunnilleen 15 täntapasta kuvaa minusta ja Jenicasta.... tosin suurin osa on täysin julkaisukelvottomia :D 


Ja viimenen kuva olkoon tämän vuoden zombiewalkista :D Siellä oli kyllä aika huikeeta, mutta kuvia ei oo tämän enempää, joten postausta en jaksa siitä värkätä. Mutta tosiaan, teemana oli Fairytale Gone Bad, vaikka eihän tää mun asu siihen oikeestaan liity. Oli mulla hame sentään. Saas nähä miten ens vuonna! 

Mulla oli tosiaan hauskaa tän postauksen tekemisessä! Mitä tykkäsitte? Pitäiskö mun tehä joskus tyyliin päivä / viikko kuvina -tyylistä hommaa? Seki vois olla ihan mukava tehä :D

tonyannu


4 kommenttia:

  1. Näitä oli tosi hauskaa katella! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti ! :D en vaan jaksanu enempää taustatietoi kirjotella kuvista, nii voi olla et osa jäi vähä kylmiks xp

      Poista
  2. Jes vähä kiva postaus! Oot sairaaaan kaunis:3 Sun hiukset on niin söpöt tos kuvassa num. 3 xd ^*^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vau huippuu ku tykkäsit ! kiitti c: joo, mulla tosiaan oli tollaset kurittomat laineet ennen ku leikkasin lyhyeks... :D

      Poista